HOE JE MET MIJ KAN DATEN VOOR SM ?

Voor afspreken met een ervaren BDSM dominant.
Wil je daten met een SM Meester, dan is dat mogelijk.
Mail me anders eens als je vragen hebt op SM gebied
PRETTIGE SM MEESTER GEZOCHT

Mocht je je aangetrokken voelen tot kennismaking met goede-SM, dan kan je zeker wel contact met mij opnemen, en dan bekijken we gewoon onze mogelijkheden. Misschien dat de term "SM-dating" nog wat zwaar overkomt voor je, maar het is echt minder vreemd dat je misschien wel denkt (nog). Er gebeurd hier niets wat jij niet wilt dat er gebeurd. Iedereen die hier is geweest, is met een flinke glimlach weer vertrokken. Of een 2de bezoek  of 3de bezoek (wederzijds) gewenst is, dat is dan weer een ander verhaal, maar dat is dan zorg voor later. Het gaat er om dat de eerste keer SM gewoon veilig gebeurd, discreet, inlevingsvol en geheel afgestemd op jouw BDSM wensen en grenzen. 


Hoe je kan daten met mij voor SM, daarvoor zijn meerdere mogelijkheden. Het meest gebruikelijk is dat we ergens kort daten, bijvoorbeeld in een hotellobby. Dan kunnen we gewoon vrijblijvend nog eens bekijken of we elkaar nu wel echt geschikt vinden om SM met elkaar te gaan beleven. Is er dan twijfel, dan kunnen we er beter gewoon niet aan beginnen. Die vrijheid wil ik vrouwen hoe dan ook altijd wel geven (hoe jammer ik dat dan ook zou vinden misschien)

Eerst mailen om SM wensen te onderzoeken

Voordat we elkaar gaan ontmoeten voor een sessie, gaan we altijd eerst wat mailen met elklaar. Dan kan kort duren of langer. Maar net waar je je goed bij voelt.

Vooraf mailen met elkaar is belangrijk, want dan kan je van elkaar al onderzoeken of er sprake is van genoeg SM match met elkaar. Als elkaars wensen te ver uit elkaar liggen, dan kan je beter gewoon eerlijk vaststellen, en dat een BDSM date gewoon geen zin heeft.


Als het mailen goed aanvoelt, en we elkaars wensen niet vreemd vinden, dan kunnen we gaan kijken om een dag | tijd uit te kiezen (waarop we beiden kunnen daten uiteraard)


Een eerste sessie bij BDSM met iemand die geen SM ervaring heeft, daar komt altijd veel veiligheid en voorzichtigheid bij kijken. Iemand die zich niet veilig voelt tijdens een sessie, dat werkt voor mij gewoon niet. Dan kan ik beter iets rustiger te werk gaan, en stapje voor stapje een opbouw te doen naar de vooraf opgegeven SM wensen en grenzen van die vrouw. Beter zo, dan het omgekeerde natuurlijk, dat iemand zich tijdens een SM date zich alleen maar steeds ongemakkelijker gaat voelen. 

Een man voor veilige SM ontmoeten is mogelijk 

Natuurlijk begrijp ik dat je niet met iedere willekeurige man zomaar even voor veilige SM gaat daten. Je moet daarin natuurlijk wel (heel) kritisch zijn. Aan de andere kant, om allerlei BDSM fantasiën maar voor altijd in de kast te laten liggen, dat is toch eigenlijk ook geen goede zaak. Wat dat betreft kan een man voor SM ontmoeten, als was het maar gewoon ter kennismaking, toch ook niet echt kwaad. 


Mocht je sterk twijfelen om mij eens te mailen, dan zou ik je willen aanbevelen dat gewoon toch eens te doen. Indien nodig kan ik SM referenties overleggen,  mocht je daaraan behoefte hebben (van andere BDSM vrouwen). 


Dus ben je tussen de 23 en 65 jaar, en normaal van geest (maak je niet té druk over hoe je eruit ziet), dan ben je welkom voor eens kennis te maken met mij als Meester-SM.Zie voor verder dating SM contact met een ervaren Meester :


Emailadres : meestertiemo@gmail.com